Цени и срокове на доставка


Цените на всички продукти посочени в сайта konkord-design.com са в български лева (BGN). Тези цени са крайни с включено ДДС, като могат да варират в зависимост от зададените от вас специфични параметри като: брой на продукта, материал, цвят и др.

Минималната стойност за осъществяване на поръчка 10,00 лв. 

Направете своята поръчка в konkord-design.com и вземете желаната от вас стока със Speedy.

 

Ценоразпис за доставка:

  • *За поръчки на стойност над 100,00 лв. до офис на Speedy – безплатна доставка.
  • *Безплатна доставка не важи за категория „Части и Аксесоари“.
  • Доставка до офис на Speedy – Според тарифните планове на спедиторската компания, съобразени с теглото на съответната пратка.
  • Доставка до адрес на клиента – Според тарифните планове на спедиторската компания, съобразени с теглото на съответната пратка.
  • Всички заявени „Мостри“ /до 5 бр./ са безплатни, като единствено се заплаща доставката до клиента, според тарифните планове на спедиторската компания.

 

Срокове на доставка:

При направена онлайн поръчка в сайта konkord-design.com, наш служител ще се свърже с вас, с цел потвърждаване на поръчката и уточняване на удобен ден за доставка.

Поръчаните продукти от konkord-design.com се доставят с куриер от Speedy на посочен от вас адрес за доставка или офис на куриер с изключение на местата, които се обслужват по график. Справка за графика на обслужване по населено място, може да направите тук.

  • Стандартен срок за обработка на поръчката, за поръчки на „Части и Аксесоари“ – 2 работни дни.
  • По дълъг срок за доставка, в които няма офис на куриерска фирма Speedy – 3 до 4 работни дни.
  • За всички останали продукти поръчани в нашия онлайн магазин, срока на изработка – 10 до 12 работни дни.

Всяка поръчка, направена в работен ден от 00:00 часа до 10:00 часа, започва да се обработва в рамките на същия работен ден. Поръчка, направена в работен ден след 10:00 часа, започва да се обработва на следващия работен ден. Поръчка, направена след 10:00 ч. в петък (или последен работен ден преди официални почивни дни и празници), започва да се обработва в понеделник (или в първия работен ден).

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници, период на кампания, промоционални активности или други възникнали форсмажорни обстоятелства, като konkord-design.com си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 работни дни, като ви уведомява своевременно. konkord-design.com не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

Всички пратки от konkord-design.com са с включена опция за преглед. Клиентът има правото да провери стоката пред куриер преди приемането й за евентуални липси или повреди на артикулите. В случай на такива, клиентът следва да предяви своите претенции пред куриера, да опише състоянието на пратката в констативен протокол. Въз основа на този протокол, клиентът може да претендира пред куриера за възстановяване на заплатена сума.

 

Научете повече информация за методите на плащане.