Методи на плащания


Можете да заплатите сигурно, бързо и надеждно вашата онлайн поръчка на щори, пердета и завеси, резервни части и аксесоари. Ние от konkord-design.com Ви предлагаме проверени методи, които гарантират защита на всяко едно ваше плащане.

 

Всяка поръчка за щори, независимо от сумата - дали е дo 100,00 лв. или над 100,00 лв. подлежи на аванс минимум 50%, за да започне изработката. Без аванс под 100,00 лв. може да изпращаме само аксесоари.

 

Плащане по време на доставка (пощенски паричен превод)

Плащане по време на доставка е възможно само за поръчки на стойност до 100,00 лв. Заплащането на дължимата сума по направена онлайн поръчка се извършва в момента на доставката. Дължимата сума се заплаща на представителя на куриерската служба в офис на Speedy или при доставка до желан от вас адрес. Онлайн поръчки с метод на плащане “Плащане по време на доставка” се обработват и изпращат с услугата пощенски паричен превод. Плащането може да бъде направено в брой или с банкова карта на ПОС терминал. Разписката, която получавате от куриера при доставка на поръчката, е равносилна на касова бележка. За издадени фактури разписката, получена при доставка на поръчката, се прикрепя към нея.

 

Плащане с банков превод

След направена поръчка се получава имейл известие с фактура за авансово плащане в размер на 50% от стойността на поръчката. Можете да извършите плащане по банков път на дължимата сума по направена поръчка. В основанието за плащане, трябва да посочите номера на вашата поръчка, съдържащ се в писмото за потвърждение, изпратено на имейл адреса ви. Доставката на поръчките платени по банков път, се извършва след потвърждение на банковия превод. Плащането се извършва по следната банкова сметка:

IBAN: BG31UBBS80021092367140

BIC: UBBSBGSF

Име на банката: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Валута на сметката: BGN Получател: „НОВА БЛАЙНДС“ ЕООД

Научете повече информация за цените и срокове на доставка.