Вертикални Щори с Текстилни Ленти


вертикални щори с текстилни лентиВертикалните щори са идеално решение за покриване на прозорци с по-голяма квадратура. Можем да Ви предложим разнообразие от цветове и мотиви на текстилни, PVC или алуминиеви ленти. Различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане на светлината. Най-голямо разнообразие на платове и най-широка гама от цветове можем да Ви предложим точно при този модел.
Текстилните ленти се предлагат стандартно в два размера – 89мм и 127мм.
Съобразено с желанието на клиента и отваряемите части на дограмата текстилните ленти могат да се събират по няколко различни начина – индивидуално в левия или десния край, да се разделя на две части (в двата края) или да се събират в средата.
Вертикалните щори се монтират на стена или таван. Предлага се декоративен корниз, който покрива изцяло механизма и придава окончателен и завършен вид на щорите.
Стандартно клиент избира един плат/цвят за изработка на една вертикална щора.Ако обаче клиент желае-може да комбинира 2 или повече цвята в една щора, да съчетае плътни елементи с ресни или да избере „Black out“ плат, който затъмнява на 100%.

variants_0

Галерия Вертикални щори >>

Избери своя плат за вертикална щора>>