Комплект механизъм руло щори модел елеганс

Категория:

Комплект механизъм руло щори модел елеганс

Категория:

15,00 лв.

Описание

Комплект механизъм руло щори за модел елеганс. Цялостен сервизен комплект за подмяна на механизма.