Хоризонтални щори Пред стъкло

Категория:

Хоризонтални щори Пред стъкло

Категория:

15,50 лв.

Допълнителни екстри

Описание

Модел „Пред стъкло“ е предназначен за монтаж отпред на прозореца. Подходящ е за всички видове дограма. Ламелите са произведени от алуминий с ширина 16 или 25 мм. Хоризонталните щори имат опцията да бъдат закрепени в най-долната си част, така че при отваряне или падане на прозореца за проветрение щората да не се мърда или увисва.

Характеристики

Размери: Ширина: 20 см – 170 см; Височина: 20 см – 250 см

Монтаж: Пред стъкло

Задвижване: Ръчно: С PVC пръчка се завъртат ламелите и с шнур се събира или пуска щората

Екстри

Странично водене: Посредством метална планка и текстилна корда, цялата щора се фиксира към дограмата, така че при отваряне на прозореца (хоризонтално или вертикално) щората остава плътно прилепнала до стъклото (не провисва).

Цена: 8,00 лв./бр. щора

 

Фиксатори: Посредством фиксатор долния профил на щората се закрепва към дограмата, така че при отваряне на прозореца (хоризонтално или вертикално) щората остава прикрепена към прозореца (не провисва). Ламелите могат да се въртят свободно, но ако искате да съберете щората, първо трябва да откопчеете фиксатора.

Цена: 3,00 лв./бр. щора

 

Закрепване: Монтажна планка Сънфлекс (метална) със завъртащ се стопер за лесно закрепване и сваляне на щората.

Цена: 1,60 лв./бр. планка

Заявка за мостри

Възможно е да има разлика между показаните цветове на дадения модел и действителните такива. Това се получава заради различните цветови настройки при различните устройства.

Нашият съвет е да поръчате безплатни мостри (до 5 бр.), като единствено се заплаща доставката.