За нас


Стартирайки нашата дейност през 2011 г., ние от "Конкорд дизайн" успяхме за кратко време да се наложим на пазара, благодарение на богатото си разнообразие на модели, цветове и материали както за вътрешни, така и външни щори. Винаги съобразявайки се с желанията на нашите клиенти, ние с готовност изработваме всеки един продукт индивидуално - според търсения модел, цвят, материя и начин на монтаж.

В нашия онлайн магазин можете лесно и бързо да изберете и поръчате подходящия за вас модел щори. Ако това не вие достатъчно, посетете фирмените ни магазини, където ще ви посрещнат усмихнати и квалифицирани професионалисти, отговаряйки на всички ваши въпроси.

Защо да пазарувате при нас?

Разнообразие от продукти

При нас ще откриете богат избор на цветове, десени и материали за всеки един продукт. Изпълнение на нестандартни форми и размери.

Конкурентни цени

Нашият стремеж е да предлгаме качествени продукти на ниски цени. Постоянно следим ценовите нива, за да гарантираме, че цените ни са актуални и конкурентни.

Безплатни мостри

Ако не сте сигурни в избрания от вас цвят, можете да поръчате до 5 безплатни мостри, като единствено заплащате стойността на доставката.

Експресна доставка

Всичките поръчки се обработват и приемат в рамките на работния ден. След нейното изпълнение, доставката се извършва на следващия работен ден.

Гаранция на продуктите

Съгласно действащото законодателство, всички предлагани продукти от нас са с гаранция на качеството 2 години.

Сигурност при пазаруване

Уебсайтът ни е снабден със SSL сертификат, гарантиращ сигурност и защита на данните, които потребителите въвеждат в сайта.